Grolsch wordt partner van Concert at SEA

Bierbrouwer Grolsch en BLØF, de organisator van het Concert at SEA Festival, hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor een periode van drie jaar. Grolsch is hiermee voor drie edities de exclusieve bier- en drankenleverancier van Concert at SEA.

Zowel Grolsch als BLØF zijn tevreden over de samenwerking van het afgelopen jaar en willen deze graag continueren.

Grolsch zal op het festivalterrein prominent aanwezig zijn met de beugelbar. "Na het geweldige succes vorig jaar hadden we de smaakgoed te pakken. We wilden graag onze samenwerking met dit eigenzinnige festival met het mooiste uitzicht van Nederland voortzetten. Het geheel eigen karakter van het Concert at SEA Festival past goed bij het merk Grolsch. Concert at SEA is daarom een uitstekend platform voor Grolsch om zich te presenteren aan duizenden festivalliefhebbers", aldus Jan Nales, Marketing Director bij Grolsch.

Lesley Grieten, Festivaldirecteur van Concert at SEA: "Het afgelopen jaar hebben we zeer prettig samengewerkt met Grolsch en we kregen goede reacties van onze bezoekers. We zijn dan ook blij dat we de komende jaren de beschikking hebben over de kennis, ervaring en natuurlijk de smaak van Grolsch!"

Het Concert at SEA Festival vindt op 17 en 18 juni aanstaande plaats op de Brouwersdam in Renesse, Zeeland. Het popfestival wordt sinds 2006 georganiseerd door de band BLØF en is begonnen als een festival van één dag. Sinds 2008 is het een meerdaags festival. Ook dit jaar bevat de lineup weer grote namen: Anouk, De Dijk, Ilse DeLange, The Baseballs, Racoon, Di-Rect, Jacqueline Govaert, Go Back To The Zoo en natuurlijk BLØF. De dagkaarten voor de zaterdag zijn inmiddels al uitverkocht en het festival stevent af op een uitverkochte editie.