Heineken, ID&T en MOJO ‘Celebrate Life’

Na ruim een jaar zonder de energie van volle zalen, samen dansen en meezingen met je favoriete artiesten, komt het podium eindelijk weer in zicht. Heineken, ID&T en MOJO bundelen alle krachten om 'op de dag dat het weer mag' het eerste grootschalige evenement zonder beperkingen te organiseren: Celebrate Life, in Ziggo Dome en AFAS Live.

Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: "De stip op de horizon, het moment dat evenementen weer worden toegestaan, begint zich duidelijk af te tekenen. Als het zover is, gaan we dat vieren met een groot feest. Het mooie van Celebrate Life is dat het niet verplaatst of geannuleerd kan worden. Het zal namelijk plaatsvinden op de dag dat het weer mag."

Celebrate Life begint in AFAS Live met de absolute voorhoede van de Nederlandse pop en hiphop. Maak je alvast klaar voor De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Ronnie Flex & the Fam en Vunzige Deuntjes Soundsystem. Aansluitend reis je in de Ziggo Dome dwars door de nacht met onder anderen Benny Rodrigues, Freddy Moreira, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano en een nog aan te kondigen Special Guest. Eindelijk weer elektronische beats om op door te dansen tot in de vroege morgen.

John Mulder, Managing Director van MOJO: "We staan met de hele livesector in de startblokken om eindelijk weer aan de slag te mogen. Dit gaan we samen met Heineken® en ID&T doen. Het is mooi om te zien dat we elkaar in deze zware tijden hebben weten te vinden om gezamenlijk een top evenement voor ons publiek neer te kunnen zetten – op de dag dat het weer mag! Met een waterdicht technisch plan en een flexibel muzikaal programma gaan we de uitdaging aan en kunnen we razendsnel schakelen zodra we groen licht krijgen. De exacte dag waarop we weer samen komen, kan zowel voor kleine wisselingen als mooie verrassingen in het programma gaan zorgen."

Els Dijkhuizen, Marketing Directeur van Heineken®: "We zijn natuurlijk blij dat we met de heropening van de horeca een eerste voorzichtige stap hebben gezet en iedereen weer kan genieten van dat eerste biertje op het terras. Maar we kunnen niet wachten om elkaar ook weer te zien tijdens evenementen en op de dansvloer. Celebrate Life staat symbool voor die volgende fase, het moment dat alles weer zonder beperkingen door mag gaan. Als de datum een feit is, zijn wij er klaar voor om dit groots te vieren met een biertje."

Het actuele programma is te vinden op www.wecelebratelife.nl . De kaartverkoop verloopt door middel van een pre-registratie.

Foto: Bart Heemkerk