ING ook presenting partner 3e editie Flying Dutch

Op 3 juni 2017 komt dansend Nederland weer samen tijdens de derde editie van The Flying Dutch. De headliners dit jaar zijn Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Ook dit jaar is ING presenting partner.

Het is de eerste keer dat Nicky Romero een van de afsluiters is tijdens het event. Zoals elk jaar worden de Nederlandse top DJ’s per helikopter van en naar Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam gevlogen. Afgelopen jaar kwamen Marco Borsato, Lee Towers en Guus Meeuwis de bezoekers verrassen. Ook dit jaar staat het publiek bijzondere acts te wachten tijdens een van de grootste Nederlandse events van het jaar.

The Flying Dutch is het grootste open air dance event voor en door Nederland. Tijdens het event staat het land centraal met de toekenning van de kleuren rood, wit en blauw aan de drie steden. Op diverse momenten kunnen de bezoekers vanaf de verschillende locaties elkaar op levensgrote schermen zien.
Naast Afrojack, Hardwell en Nicky Romero zijn Chuckie & Quintino, Dash Berlin, Don Diablo, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Oliver Heldens en Showtek te zien tijdens The Flying Dutch.

Initiatiefnemers John Ewbank en Allan Hardenberg zijn trots op het succes van de voorgaande edities en het gevoel wat het publiek bij het evenement heeft. John Ewbank: "Nederlandse DJ’s behoren tot de beste van de wereld en komen overal, maar toch tikt het klokje nergens zoals thuis.”
Allan Hardenberg vult aan; "Die verbondenheid met en van het publiek zorgt voor een gezamenlijke en onvergetelijke ervaring.”

Tjitske Benedictus, hoofd Sponsoring & Events van presenting partner ING: "Dance is niet meer weg te denken uit onze cultuur. Net als The Flying Dutch is ING voor iedereen. Mede door onze betrokkenheid is het event voor een breed publiek toegankelijk.”
De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur. Via de website van The Flying Dutch kan het publiek zich vanaf vandaag pre-registreren voor de pre-sale die donderdag 26 januari om 10.00 uur start. Pre-registreren kan tot woensdag 25 januari om 10.00 uur. Voor ING- klanten begint een exclusieve pre-sale op maandag 23 januari vanaf 10.00 uur. Meer informatie is te vinden op de officiële website www.theflyingdutch.com.