isla Talent Stage in AFAS Live

AFAS Live en isla pastilles slaan de handen ineen om aanstormend Nederlands talent een podium te bieden. Na afloop van bijna elk concert op het hoofdpodium, openen de deuren van de isla® Talent Stage zich voor een artiest of band die de avond zal afsluiten.

AFAS Live heeft naast de grote concertzaal beneden een kleinere zaal die ruimte biedt aan zo’n 750 gasten. Met de omdoping van deze ruimte naar de isla® Talent stage, wordt er een ideaal podium geboden aan muzikale talenten die een enorme kans krijgen om zichzelf te laten horen.

"AFAS Live, dé concertlocatie in Nederland, wil hiermee het totaalconcept van een avond vol beleving versterken. Het bekende merk pastilles, dat zich al langere tijd inzet voor zangtalent in onder andere The Voice of Holland, is hiermee de perfecte match voor AFAS Live", aldus AFAS Live in een persbericht.

“Van rap tot rock, we willen dat iedereen met talent zich kan laten horen. Dankzij de samenwerking met AFAS Live kunnen we enerzijds een podium bieden aan opkomende talenten en anderzijds extra beleving meegeven aan de concertgangers,” aldus Tamara Neeteson, Brand Manager isla® pastilles.

Birgitte de Winter, directeur AFAS Live voegt toe: ‘’We zijn enorm trots om elk jaar zoveel muziekliefhebbers te ontvangen en om hen een onvergetelijke avond te bezorgen. Na een concert in de Black Box kunnen we nu gasten ontvangen in de isla® Talent Stage. Een prachtige ruimte op de eerste verdieping, waar ze een leuke afsluiter krijgen en beginnende bands en artiesten de kans krijgen om voor een groter publiek te spelen. Door het partnership met isla® pastilles wordt er samen met veel enthousiasme gewerkt aan de verdere uitrol van de isla® Talent Stage.’’

isla® pastilles biedt tevens met het partnership de gasten van AFAS Live een ‘nieuwe service’ aan. Vanaf april 2019 zijn er speciale isla® partypacks met tien meezing-pastilles bij AFAS Live te koop.