Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort

Lexus en Victor Mids zetten hun sinds 2016 bestaande samenwerking komende twee jaar voort.

Als resultaat hiervan rijdt de bekende illusionist de komende twee jaar in een Lexus LC 500h Launch Edition in de carrosseriekleur F White metallic. “Lekker snel en tegelijkertijd heel elegant. Wat mij aanspreekt, is dat de Lexus LC nog niet heel bekend is, niet iedereen rijdt erin”, vertelt Victor Mids, bekend van het populaire televisieprogramma MINDF*CK waarin hij de hersenen en zintuigen van kijkers voor de gek houdt.

Victor Mids en Lexus vonden elkaar tijdens een optreden van de illusionist, die tevens arts is en met deze combinatie illusie en wetenschap in zijn shows op een unieke manier samenbrengt. “Dat Lexus het over ‘Experience Amazing’ heeft, sprak mij direct aan. Als illusionist doe ik hetzelfde met het brein van de mensen die mijn shows bezoeken. Het is voor mij een belangrijke reden om samen te werken.”

“Voorheen heb ik nooit Lexus gereden, totdat ik twee jaar geleden in een RC 300h kon gaan rijden. Vanaf dat moment raakte ik verknocht aan het merk. Een auto is natuurlijk beleving, wat bijdraagt aan je uitstraling. Dat is waar ik als illusionist mee bezig ben, hoe je jezelf vertoont. Ik kan ook als een goochelaar gaan rondrijden in een busje met een hoge hoed op de zijkant, maar dat is niet hoe ik mezelf wil neerzetten. Er mag best een beetje mysterie zijn. Mensen verwonderen, dat is heel belangrijk voor mij. Dat doet Lexus ook met deze auto.”

Lexus heeft slechts vijftig exemplaren van de LC 500h Launch Edition geproduceerd. Victor Mids rijdt in het enige exemplaar dat naar Nederland is gekomen.