Mobiel.nl voor drie jaar Presenting Partner 538 TOP 50

Mobiel.nl verbindt zich als Presenting Partner aan de 538 TOP 50. Nog voor de eerste uitzending on air is heeft Mobiel.nl weloverwogen voor dit partnership gekozen. Met deze exclusieve samenwerking verbindt Mobiel.nl zich voor drie jaar aan de nieuwe hitlijst van Radio 538.

De belangrijkste doelstelling van deze always-on strategie is het vergroten van de naamsbekendheid van Mobiel.nl in Nederland. Onderdeel van de samenwerking is de introductie van de Mobiel.nl Dag Top 5 die van maandag tot donderdag om 19:00 uur te horen zal zijn op Radio 538.

In de zoektocht naar een geschikt partnership voor Mobiel.nl vervulde MediaActivationCo de adviserende rol. Zij hebben de diverse sponsormogelijkheden in kaart gebracht en deze getoetst aan de opgestelde (merk)criteria. Middels deze aanpak heeft Mobiel.nl zijn weloverwogen keuze kunnen maken.

Maarten Roomer, Marketing Manager Mobiel.nl: “Met de introductie van de nieuwe hitlijst, de 538 TOP 50, is er een perfecte match gevonden. Het verhaal van Mobiel.nl, waar je slim zelf kiest voor een telefoon en/of abonnement, gekoppeld aan de 538 TOP 50 waar de luisteraar mee beslist over de hitlijst door zelf zijn favoriete hits te kiezen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we met Radio 538 de beste partner hebben om de naamsbekendheid van Mobiel.nl verder te laten groeien.”

Dave Kroon, Directeur Non-Spot en Performance Talpa Network: “Binnen Talpa Network zijn we bijzonder blij met het driejarige partnership dat we met Mobiel.nl rondom de 538 TOP 50 zijn aangegaan. Het feit dat deze samenwerking al tot stand is gekomen voordat de eerste 538 TOP 50 is uitgezonden maakt het heel bijzonder. Wij kijken er enorm naar uit om samen met Mobiel.nl het partnership cross mediaal door te vertalen middels het complete Talpa Network portfolio en daarmee de beoogde doelstellingen van Mobiel.nl te realiseren."

De 538 TOP 50, gepresenteerd door Ivo van Breukelen, start op 4 januari en wordt iedere vrijdag uitgezonden tussen 14.00uur en 18.00uur. De Mobiel.nl Dag Top 5 start op 7 januari en wordt van maandag t/m donderdag uitgezonden om 19.00uur, gepresenteerd door Barend van Deelen.

Mobiel.nl

Mobiel.nl begon 18 jaar geleden als Studentmobiel.nl. Maart 2016 onderging het bedrijf de naamsverandering naar Mobiel.nl. Vandaag de dag bedienen zij zo’n 10% van de consumentenmarkt met een breed aanbod van nagenoeg alle providers en toestellen. Mobiel.nl maakt onderdeel uit van Websend, specialist in e-commerce en mobiele telecom.