Naar bed met IKEA op Lowlands

IKEA zorgt dit festivalseizoen dat bezoekers van Lowlands kunnen opladen in Drömland: een gigantische IKEA slaapkamer op het festivalterrein in Biddinghuizen. In een reusachtige dome kunnen Lowlanders even ontsnappen aan de drukte en komen ze helemaal tot rust door een powernap te doen. Daarna zijn ze weer ready to go en kunnen ze vol energie van het festival genieten. Drömland is van 16 tot en met 18 augustus te vinden op Planet Paradise.

Op meerdaagse festivals wordt een uitgebreid dagprogramma doorgaans afgewisseld met nachten vol feesten en weinig slaap. Een powernap - een dutje van ongeveer vijftien minuten - kan op dit soort dagen wonderen verrichten en ervoor zorgen dat de batterij van festivalgangers weer even goed wordt opladen. Daarom ontwikkelde IKEA de slaapervaring Drömland, waar bezoekers van Lowlands zich in een reusachtige dagdroom met comfortabele bedden en zachte kussens wanen en kunnen bijkomen in serene sferen. Prikkels worden zoveel mogelijk weggenomen, zodat Drömland-bezoekers zich goed kunnen afsluiten van het feestgedruis en direct naar dromenland kunnen vertrekken.

Eric van Eerdenburg, directeur Lowlands: "Tijdens zo'n intensief festivalweekend heeft iedereen wel behoefte aan een moment rust om even op te laden. De camping is natuurlijk gezellig, maar wel een stukje lopen. Daarom zijn wij heel blij met deze gigantische slaapkamer midden op ons festivalterrein. Na een heerlijk dutje kunnen Lowlanders zich weer vol overgave in het festivalgedruis storten."

Carolien Hulstman, Country Marketing Manager IKEA Nederland: "We snappen dat slapen tijdens een festival vaak bijzaak is, want als bezoeker wil je natuurlijk niks missen. Bij IKEA vinden we slaap een ontzettend belangrijk thema. Zeker nu blijkt dat mensen steeds slechter slapen willen we focussen op het belang van een goede nachtrust. Daarom willen we het verschil maken en speelt het thema slapen komend jaar een grote rol bij ons. IKEA Drömland op Lowlands zien we als een geweldige kans om over het belang van slaap te praten en tegelijkertijd de Lowlands-bezoekers het dutje van hun dromen te laten beleven."

Festivalliefhebbers die nog geen tickets hebben kunnen bemachtigen voor Lowlands, maken bij IKEA nog kans. Iedereen die zijn ultieme Lowlands 'dröm' deelt met IKEA, wint mogelijk 2 van de 80 tickets die het Zweedse woonwarenhuis weggeeft. Meer informatie is te vinden op ikea.nl/lowlands.