OK hoofdsponsor Flying Dutch en Vliegende Vrienden

Zoals we twee weken geleden al meldde is OK hoofdsponsor geworden van The Flying Dutch. Daar is nu ook de hoofdsponsoring van De Vliegende Vrienden van Amstel, Live! aan toegevoegd.

Als hoofdsponsor van beide events wilt OK het gemak van haar app bij een breed publiek onder de aandacht brengen. OK wordt vanaf april dit jaar uitgerold bij Nederlandse retailketens, webshops, theaters, evenementen en merken. OK is een alles-in-1-app die de on- en offline wereld van de consument verbindt en versimpelt: inloggen, mobiel betalen, sparen, korting verzilveren of kaartjes kopen.

"The Flying Dutch en De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn sympathieke evenementen, die als reizende festivals in verschillende Nederlandse steden een breed publiek aanspreken. We gaan een sponsorship aan met de organisatie, waarbij we een gedeelte van de tickets faciliteren met OK”, zegt Marieke Visser, Marketing Director van OK. "Volgend jaar breiden we OK Tickets uit met de mogelijkheid een ‘snelpas’ aan te maken, waarmee je tijdens de events snel en eenvoudig je eten, drinken of merchandise afrekent, ook zonder internetverbinding. Geen gedoe meer met papieren tickets of plastic muntjes: het enige dat je als bezoeker nodig hebt, is je telefoon.”

John Ewbank, ondernemer achter de festivals: "De functionaliteiten van OK maken het hele proces van ticketing &n verkoop tijdens events een stuk gemakkelijker, voor zowel de organisatie als voor de bezoeker. Bezoekers kopen veilig en snel hun kaartjes met OK, die ze direct in hun telefoon geleverd krijgen. OK Tickets maakt daarmee fraude onmogelijk en garandeert zodoende een geldig toegangsbewijs.”

Nieuwe standaard

"We leven in een tijd van slimme technologie en onbeperkte mogelijkheden”, zegt Chiel Liezenberg, de founder van OK die eerder aan de wieg stond van iDEAL."Toch slepen we met z’n allen nog met bankpasjes, bonnetjes, klantenkaarten en dus ook met geprinte concertkaartjes. OK brengt alles samen en werkt overal op dezelfde manier. Met &&n scan een kaartje kopen en met &&n scan toegang tot het event. Simpel, eerlijk en transparant.”

Tijdens The Flying Dutch, het grootste outdoor dance festival op 2 juni 2018, komen de beroemdste Nederlandse DJ’s op één dag allemaal samen. Ook dit jaar vliegen de dj’s weer met helikopters tussen Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. De optredens bij De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn in duo vorm, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt. De grootste kroeg van Nederland vliegt op 15 september 2018 naar Eindhoven, Zwolle en Amsterdam.