PSV sluit partnership met Modestus

Behalve de overeenkomst met Puma liet PSV weten dat het ook een driejarig partnership heeft gesloten met Modestus, het entertainmentbedrijf van Guus Meeuwis. Modestus zal de club ondersteunen in de ontwikkeling en uitvoering van creatieve concepten die de naamsbekendheid van de Brainportregio vergroten.

“Net als sport is muziek iets dat zorgt voor verbinding en dat is waar PSV volop mee bezig is”, zegt commercieel directeur Frans Janssen. “Ook dit partnership heeft meerdere doelen. PSV en Modestus zullen elkaar versterken, maar ook alle mensen in de Brainport Eindhoven-regio zullen hier veel van gaan horen.”
Volgens Janssen is het logisch dat beide partijen zich verenigen. “De band tussen Guus Meeuwis en PSV is sterk door de clubliefde en door de Groots met een zachte G-concerten, die dit jaar alweer voor het vijftiende opeenvolgende jaar plaatsvinden in ons Philips Stadion. Guus is inmiddels één van ons, een sterspeler waar we erg trots op zijn.”

Een tweede doelstelling van de samenwerking is om voor meer wedstrijdbeleving te gaan zorgen, zowel voor de supporters als voor de leden van PSV Business. Door meer aandacht aan volwaardig entertainment te schenken rondom de wedstrijden verwachten PSV en Modestus dat, net als in ons omringende landen, een wedstrijdbezoek meer als een ‘dagje of avondje uit’ kan worden gepositioneerd.

Modestus is tien jaar geleden opgericht door de Brabantse zanger om zijn management te verzorgen. Het bedrijf bewees zich daarnaast door succesvolle conceptontwikkeling en het produceren van grootschalige publieksevenementen. Door het aangaan van deze exclusieve samenwerking heeft PSV per direct toegang tot nog meer specialistische kennis, ervaring en creativiteit op gebied van entertainment.
Guus Meeuwis: “Iedereen die me een beetje kent weet dat ik liever op zestienjarige leeftijd een spelerscontract bij PSV had getekend, maar mijn handtekening onder deze samenwerking zetten voelt minstens nét zo goed. Wij gaan met volle inzet en ambitie voor en met PSV aan de slag.”

In het realiseren van de door Janssen genoemde doelstellingen voor PSV en Brainport Eindhoven zal Modestus actief betrokken worden als onder meer sparringpartner en conceptontwikkelaar. Modestus zal voor de daadwerkelijke productie van de evenementen en activiteiten voor PSV als preferred partner optreden.

Lees hier het nieuws over de samenwerking met Puma.