Samenwerking Martin Garrix en Axe

Met de videoclip van het nummer Burn Out lanceren Martin Garrix en Axe een nieuw muziekplatform onder de naam Axe Music.

De DJ wordt een van de ambassadeurs van het internationale platform. Om de samenwerking en productlancering te promoten, hebben Garrix en Axe de handen ineengeslagen voor de videoclip van een nieuw nummer van Garrix: Burn Out. In de video is ook een rol weggelegd voor de limited-edition Axe × Martin Garrix bodyspray. Naast de muziekvideo komen Garrix en zijn nieuwe nummer ook voor in de productfilms van Axe om de exclusieve Axe Gold × Martin Garrix limited-edition bodyspray te promoten. De clip is gemaakt in samenwerking met Axe en 72andSunny Amsterdam, het bureau dat ook wereldwijd voor Axe actief is.

"Ik voel me erg vereerd om deel uit te maken van de start van het Axe Music platform”, zegt Garrix. "Ik hou van de campagnes die Axe in het verleden heeft gedaan. Toen we elkaar ontmoetten in mijn studio voelde ik een goede band, wat erg belangrijk is voor mij bij dit soort samenwerkingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de video voor mijn nieuwe single Burn Out.”