Samsung en Afas Live worden partners

Samsung wordt per 1 september 2023 voor één jaar lang de officiële partner van concertzaal AFAS Live. Met deze samenwerking wil Samsung op een leuke en unieke manier jonge mensen inspireren om zich te uiten door middel van muziek.

“Onze samenwerking met AFAS Live is niet geheel willekeurig,” zegt Gerben Van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland. “Zowel Samsung als AFAS Live hebben het creëren van onvergetelijke ervaringen hoog in het vaandel staan. En er zijn meer overeenkomsten. Samsung-producten als de Galaxy Buds2 Pro verbeteren de manier waarop je muziek consumeert en dat doet AFAS Live ook: popconcerten klinken volgens de kenners nergens zo goed als in die grote zaal. En wil je je concertervaring goed vastleggen? De Nightography-functionaliteit op de nieuwe Galaxy S23 Ultra zorgt zelfs in de vaak donkere concertzaal voor haarscherpe foto’s.”

Tijdens de samenwerking zal Samsung de concertavonden verrijken met unieke ervaringen, zoals de Shout-out booth, waarmee concertgangers met de kracht van hun stem kosteloos een foto van zichzelf kunnen maken én kans maken op verschillende prijzen, zoals de Galaxy Buds2 Pro of een VIP-upgrade van hun kaartje. Twee stoelen in de VIP lounge zijn vanaf nu FLIP Chairs, geheel in stijl met de nieuwste Galaxy Z Flip5.

“We zijn er trots op dat we een wereldwijd toonaangevend merk als Samsung tot onze partners mogen rekenen,” zegt Birgitte de Winter, Algemeen Directeur bij AFAS Live. “Samsungs toewijding aan geluidskwaliteit en het bieden van grensverleggende ervaringen, past goed bij onze naam als een van de best klinkende concertlocaties ter wereld."