Upstairs wordt hoofdsponsor van Bospop

Upstairs en Bospop gaan samenwerken. Beide hebben namelijk een jubileum te vieren! Upstairs viert dit jaar het 25-jarig jubileum en het muziekfestival bestaat 40 jaar. Om die reden is er een samenwerking tussen beide partijen uit Weert en wordt het VIP Skydeck de komende drie jaar het Upstairs Skydeck.

Bospop wordt jaarlijks gehouden in Weert en trekt gemiddeld 25.000 bezoekers per dag. Dit jaar vindt het plaats op 8, 9 en 10 juli. "Upstairs Traprenovatie draagt Bospop een warm hart toe. Niet alleen omdat wij een typisch Weerts bedrijf zijn, maar ook omdat het mooi is dat Bospop mensen met elkaar verbindt. Iets wat wij met onze trappen ook al 25 jaar weten te bewerkstelligen. Dat is voor ons genoeg reden om het Skydeck te sponsoren. Voor ons als gerenommeerd A-merk is dit een mooie kans om samen met de mensen uit Weert en de bezoekers van Bospop ons jubileum te vieren", zegt Jan Steyvers, directeur van Upstairs Traprenovatie.

Het Skydeck is één van de beste plekken om van de optredens te genieten, omdat je vanaf hier recht op het hoofdpodium kijkt. Met artiesten als Sting, Melissa Etheridge, Kensington, Rag ’n Bone Man en Beth Hart heeft de Bospop-organisatie ook dit jaar weer bands van hoogstaand niveau naar Weert weten te halen.

Op de foto: v.l.n.r Jan Steyvers (Upstairs), Florian de Wit (Bospop), Rick-Steyvers (Upstairs) en Eric Sprangers (Bospop).