‘KPN Road to GOAT’

Koen Weijland (bondscoach E_Oranje) en Raoul de Graaf (FC Roelie, Bankzitters) presenteren een zesdelige YouTube serie ‘KPN Road to GOAT’.

In ‘KPN Road to GOAT’ gaan Raoul de Graaf (FC Roelie, Bankzitters) en Koen Weijland (bondscoach E_Oranje) op zoek naar de ‘FIFA GOAT 2021’ (Greatest Of All Time) binnen de eDivisie en E_Oranje community. Zij zoeken een FIFA-fan in alle opzichten. Tijdens de serie worden zes talenten met onder andere een ‘Reality battle’ en een ‘FIFA challenge’ getest op verschillende GOAT-aspecten: fysiek, mentaal, vaardigheden, entertainment en kennis. Het gaat om het totaalplaatje. Want een echte GOAT is naast een goede gamer een fantastische entertainer en kan ook met een echte bal uit de voeten.

“Esports en gaming zijn de snelst groeiende sportcommunities in de wereld”, zegt Mark Versteegen, directeur sponsoring bij KPN. “Met ons supersnelle 5G- en glasvezelnetwerk is KPN hét netwerk van gamend Nederland. ‘KPN Road to GOAT is een verlengstuk van onze bestaande partnerships met de KPN eDivisie en E_Oranje van de KNVB. Het is daarnaast een prachtige uitbreiding op het succesvolle KPN Youtube Format ‘Legends of Gaming’ en onze steun aan het Nederlandse Rocket League Team dat zich eerder deze week kwalificeerde voor de Olympische Spelen in Tokyo.”

Als sponsor van de Eredivisie en de KNVB is KPN al jaren intensief betrokken bij het Nederlandse voetbal. KPN steunt de sport in de volle breedte, van de Eredivisie, Oranje en de succesvolle Leeuwinnen tot en met de lokale amateurverenigingen. Met de sponsoring van de eDivisie en E_Oranje weet KPN bovendien gamend Nederland aan zich te binden. Eerder vandaag maakte KPN een exclusieve game-deal met Microsoft bekend.

De serie is gestart op 31 mei en zal vanaf dan wekelijks te zien zijn op het YouTube kanaal van KPN en op Beleef KPN, tv-kanaal 41.