Philips OneBlade nieuwe shirtsponsor PSV Esports

Het logo van Philips OneBlade prijkt het gehele seizoen op de achterkant van de shirts van de spelers van PSV Esports. Het gezondsheidstechnologiebedrijf wordt met Philips OneBlade de hoofdpartner van het Esports team van PSV.

Door de samenwerking heeft PSV Esports voor het eerst een unieke shirtsponsor en zal Philips OneBlade te zien zijn in de KPN eDivisie, de officiële Nederlandse EA SPORTS FC24 competitie. In deze competitie strijden 18 eredivisieclubs op de virtuele voetbalvelden om het kampioenschap en plekken voor de FIFAe World Cup.

Erik Schimmer, algemeen directeur bij Philips Personal Health, is verheugd met het partnership. “Ik vind het geweldig dat we onze hechte samenwerking met PSV, die al 110 jaar bestaat, verder uitbreiden met dit passende Esports-partnership. We stonden al met één been binnen de e-sports, maar op deze manier maken we nog meer impact. Veel van de FIFA-spelers komen voor het eerst in aanraking met scheren en het ontdekken van hun stijl. Het is ontzettend belangrijk dat jongeren sterke rolmodellen hebben en op deze manier bereiken we hen met onze missie.”

“Philips OneBlade is voor ons de ideale partner”, zegt Romal Abdi, coach bij PSV Esports. “We vinden het belangrijk dat onze spelers zich goed voelen en daardoor optimaal kunnen presteren. Goede verzorging is daarbij essentieel. Daarnaast zijn onze spelers rolmodellen voor heel veel liefhebbers van e-sports. De Philips OneBlade helpt hen om hun eigen stijl te creëren en hun persoonlijkheid uit te dragen voor hun fans en volgers.”

De samenwerking met PSV Esports is niet de eerste keer dat Philips OneBlade de wereld van e-sports betreedt. Philips OneBlade en Team Gullit startten een samenwerking in september 2022 en verlengden het succesvolle partnership onlangs met een jaar. Team Gullit en PSV Esports werken ook al intensief samen en daarom is het een logisch gevolg dat Philips OneBlade op beide shirts staat. Hierdoor willen alle drie de partijen nog meer impact maken binnen de Esports-wereld.