Philips stapt in e-sports via Team Gullit

Philips, wereldwijd marktleider op het gebied van gezondheidstechnologie, kondigt vandaag een nieuw partnership aan tussen Philips OneBlade en e-sportsteam Team Gullit. Het productlogo van Philips OneBlade prijkt het hele jaar op de spelersshirts van Team Gullit. Hiermee zet Philips de eerste stap in de wereld van e-sports.

Oud voetbalicoon en ambassadeur van Team Gullit, Ruud Gullit, is enthousiast over de samenwerking tussen Team Gullit en Philips OneBlade: “Mijn hele leven vond ik het belangrijk om mijn eigen stijl uit te drukken. Als speler en als mens. Daar zijn mijn kapsels en gezichtsbeharing door de jaren heen het ultieme bewijs van. Ik gebruik al jaren de Philips OneBlade om de stijl te creëren die op dat moment bij me past. Ook jongere generaties hoop ik te inspireren om hun eigen persoonlijkheid en stijl te durven uiten, zodat je lekkerder in je vel zit. Daarom ben ik trots op de samenwerking die Team Gullit is aangegaan met Philips OneBlade."

De spelers van Team Gullit dragen komend jaar tijdens het FIFA spelen op toernooien hun nieuwe shirts met het Philips OneBlade logo. In game is het Team Gullit shirt al jaren een van de meest gebruikte shirts in FIFA Ultimate Team, een game modus met wereldwijd vele miljoenen gebruikers. Of Team Gullit ook dit jaar een plek in de game krijgt, wordt nog bekend gemaakt door FIFA.

Corné Dubelaar, oprichter van Team Gullit, ziet in Philips OneBlade de ideale partner: “Wij zijn al jaren een van de beste FIFA-teams ter wereld, met meerdere Europese kampioenschappen en nationale titels op onze naam. Maar wij kijken niet alleen naar talent. Wij willen dat spelers van Team Gullit uithangborden zijn. Goed voor de camera, verzorgd en representatief. Mede daarom is er zo’n goede match met Philips OneBlade. Samen gaan we ervoor zorgen dat onze spelers het komende seizoen scherp voor de dag komen.”

Erik Schimmer, algemeen directeur bij Philips Personal Health, is net zo verheugd met het partnership: “Wij zien in Team Gullit een hele sterke partner omdat zij, net zoals wij, het belang van zelfexpressie en authenticiteit hoog in het vaandel hebben. Veel van de FIFA-spelers komen voor het eerst in aanraking met scheren en het ontdekken van hun stijl. Het is ontzettend belangrijk dat jongeren sterke rolmodellen hebben – zoals Ruud Gullit - die zichzelf durven zijn en ook hun fysieke stijl durven uiten. De Philips OneBlade helpt ze om hun eigen snor- en baardstijl te ontdekken, en hun zelfvertrouwen te boosten.”