Predator naamgever eLeague Eerste Divisie

Acer verbindt zich met haar gamingmerk Predator voor de tweede keer als hoofdpartner aan de esports variant van de Keuken Kampioen Divisie, die dit jaar verdergaat onder de nieuwe naam: Predator eLeague - presented by Keuken Kampioen Divisie.

Net als afgelopen seizoen wordt weer gespeeld met de game Rocket League en is de competitie open voor alle fans. De competitie start op 23 september en bestaat uit vier periodes met in totaal 30 speelronden en loopt gelijk met het reguliere voetbalseizoen. Fans kunnen zich voorafgaand aan iedere periode inschrijven voor het kwalificatietoernooi van de club. Hieruit komt één team naar voren dat in die periode in de Predator eLeague mag uitkomen voor hun favoriete Keuken Kampioen-club. Na iedere periode is er één periodekampioen en aan het eind van het seizoen wordt één club gekroond tot de seizoenskampioen.

Sterre Swank, Marketing Manager van Acer geeft aan op een mooi eerste seizoen terug te kijken: ‘Het enthousiasme en de loyaliteit van de spelers en kijkers was bijzonder. Onze wens om mede door deze competitie esport en de reguliere sport meer te integreren heeft goed uitgepakt. De clubs pakten de competitie goed op en dat we dit jaar extra clubs mogen verwelkomen geeft alleen maar aan dat esport echt een serieus onderdeel is geworden van de huidige sportwereld. En wij blijven onze passie voor gamingtechnologie met Predator op deze manier graag delen met de fans."

Ook de Keuken Kampioen Divisie kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Wij zijn verheugd dat Acer voor het tweede seizoen op rij is aangehaakt bij de esports competitie als naamgevend partner onder een gloednieuwe naam! Het afgelopen seizoen hebben wij de samenwerking met Acer als zeer prettig ervaren, waarbij we mooie activaties hebben neergezet. Wij hopen in samenwerking met Gamers first en hoofdsponsor Acer de Predator eLeague de komende jaren naar nog grotere hoogte te brengen, voor zowel de gaming- als de voetbalcommunity."

Predator is het premium gamingmerk van Acer. De Predator eLeague wordt elke donderdag live vanaf 18.00 uur uitgezonden door Inside Esports op het YouTube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie, het Twitch-kanaal van Inside Esports en ESPN Extra. Teams kunnen zich vanaf vandaag (maandag 23 augustus 2021) t/m maandag 6 september inschrijven via www.keukenkampioendivisie.nl/esports voor de club kwalificatietoernooien van de eerste periode, die plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 september.________________________________________