Vredestein laat gamers scoren tegen de sterren van Manchester United

Vredestein Victory Cup

Gamers hebben de drive om elke dag beter te worden. Een mindset die Vredestein en hun partner Manchester United als geen ander begrijpen. Always Pushing Forward noemen zij dat. Daarom hebben ze, samen met The Invaders, de Vredestein Victory Cup georganiseerd. Een online eFootball toernooi met als hoofdprijs een reis naar Manchester, en de kans om je skills te testen tegen de sterren van The Red Devils.

Vredestein heeft een dynamische band met Manchester United waarin zij samen grenzen herdefiniëren en inspireren tot triomf. Op de weg, op het veld en nu ook in de gamingwereld. The Invaders heeft een manier gevonden om deze dynamische band door te vertalen naar de digitale velden van eFootball. Het resultaat is de Vredestein Victory Cup; een online knock-out toernooi waarin gamers streden om een onvergetelijke reis naar Manchester.

De aankondiging werd groots aangepakt met een campagne op de LED boarding langs het veld op Old Trafford, uitingen in diverse United printmedia en een uitgebreide online campagne via de verschillende kanalen van Vredestein en Manchester United. Hierin werd de gezamenlijke boodschap van beide partijen doorvertaald naar content die naadloos aansluit op de beleving van gamers.

Spelers uit heel Europa grepen deze kans. Verdeeld over drie toernooien streden zij online de strijd uit op PlayStation en Xbox. Via het door gamers geliefde Challengermode platform en de online modus in eFootball konden gamers vanuit hun vertrouwde omgeving bewijzen dat zij, net als Vredestein en Manchester United, de drive hebben om voor het maximale resultaat te gaan.

Na een week vol intense wedstrijden bleven drie winnaars overeind. Zij vertrokken ieder met twee vrienden richting Manchester voor een bezoek aan Old Trafford én een ongekende verrassing. Na te zijn ondergedompeld in de voetbalcultuur van een van de voetbalhoofdsteden van Europa, werd deze reis, onder het mom van Always Pushing Forward, naar een nog hoger niveau getild.

Op de heilige grond van Carrington (het trainingscomplex van Manchester United) kregen de gamers de ultieme kans om zich te bewijzen. Daar werden ze verrast door Marcus Rashford, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka en andere sterren van Manchester United. Niet alleen om handen te schudden, maar om de strijd aan te gaan op de digitale velden.

Om de boodschap van Always Pushing Forward nog verder kracht bij te zetten, werd de deelnemer met de meeste goals beloond met de ultieme prijs. Marcus Rashford overhandigde hem VIP tickets voor het duel tussen Manchester United en Liverpool, en dat werd een wedstrijd om nooit te vergeten.