Eerste sprekers aangekondigd voor Sponsorreport Jaarcongres

Thomas van Schaik, Manager Marketing en Commercie NOC*NSF; Bart Rutten, algemeen directeur Centraal Museum Utrecht en Jaap Kalma, voormalig Chief Commercial Officer AC Milan, zullen op het Sponsorreport Jaarcongres keynotes presenteren.

Komende weken zullen meer sprekers worden aangekondigd.
Het congres heeft dit jaar als thema De Staat van Sponsoring. Behalve de keynotes presenteert het congres net als vorig jaar een groot aantal thematafels waar tal van onderwerpen aan de orde komen in een kleine, interactieve setting. Onderwerpen zijn onder andere data en sponsoring, ‘Doing good’ en sponsoring, purpose en sponsoring, storytelling en sponsoring, privacy en sponsoring en eSports en sponsoring.

Nieuw dit jaar is dat het congres wordt afgesloten met een exclusief netwerkdiner waarbij ook een verrassende keynote zal spreken.
Het Sponsorreport Jaarcongres vindt plaats in De Philharmonie in Haarlem. Inschrijven voor het congres is vanaf deze week mogelijk. Tot 16 februari geldt een vroegboekkorting. Abonnees van Sponsorreport betalen 295 euro, voor niet-abonnees is het tarief 395 euro.