Met Sponsorreport naar het Mauritshuis

Op 24 november a.s. vindt er in het Mauritshuis in Den Haag iets heel bijzonders plaats. Voor één avond krijgt auteur, columnist en fotograaf Tatjana Almuli de sleutel van het museum. Als gastdirecteur biedt zij die avond haar perspectief op de bestaande collectie en voegt zij daar elementen van nu aan toe die wat haar betreft niet mogen ontbreken. Via Sponsorreport kun je er bij zijn.

Ben jij nieuwsgierig naar het Mauritshuis en naar wat Almuli ziet in de ogen van het Meisje met de Parel? Ze hangt gelukkig weer ongeschonden op haar eigen plekje, dus je kunt haar van dichtbij komen bekijken. Het Mauritshuis nodigt je graag uit om aanwezig te zijn bij Maurits& Tatjana en het Mauritshuis te beleven op een manier die alleen op die ene avond kan.

De avond kan iedereen op zijn eigen manier invullen. Volg een schrijfworkshop over emoties van auteur Maurits de Bruijn (Ook mijn Holocaust), krijg kippenvel bij de poëzievoordracht van Babeth Fonchie of laat je gaan bij de ecstatic dance les die lichaam en geest dichter bij elkaar brengt. Hou jij het liever bij een cocktail en een kleine wandeling langs de (naakt)fotografie uit de serie Boudoire, die Tatjana die avond tentoonstelt? Dat kan ook! Niks moet, alles mag. De bar is geopend, de DJ draait tot de dansvloer gevuld is. En – ook niet te missen! – de Vaandeldrager van Rembrandt logeert de hele maand in het museum, dus ook díe kun je van dichtbij bekijken!

Het Mauritshuis en Sponsorreport vinden het ontzettend leuk je op 24 november te ontvangen. Neem gerust iemand mee. Wie weet leidt een gedeelde belangstelling tot een mooie samenwerking? Maurits& …. jij?

Kijk op: https://www.mauritshuis.nl/nu-te-doen/maurits/.Tickets kan je gratis bestellen bij koop tickets en selecteer genodigden Business development. We horen heel graag voor 15 november of je erbij bent!