Rotterdam Ahoy verlengt contract met DB Schenker BeNeLux

Rotterdam Ahoy heeft zijn contract met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële expediteur voor beurzen en tentoonstellingen verlengd. Het contract is ondertekend op 2 december 2022.

"De ervaring van DB Schenker als dienstverlener in beurs- en tentoonstellings-logistiek - niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd - en hun strategische kijk op de business hebben ons overtuigd om deze samenwerking te verlengen", zegt Jolanda Jansen, CEO Rotterdam Ahoy.
"Het logistieke landschap rond Ahoy is aanzienlijk veranderd samen met de uitbreiding van onze accommodatie: het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage. Bovendien wordt duurzaamheid in en rond onze venue steeds belangrijker. Met de mobiliteitsoplossingen van Schenker Logistics worden de logistieke activiteiten rond Ahoy verder geoptimaliseerd. We hebben er vertrouwen in dat Schenker Logistics als onze strategische partner proactief zal bijdragen en innoveren."

Nicole Biesheuvel, Vice President Fairs, Events & Special Logistics bij DB Schenker BeNeLux: "De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze gezamenlijke ambities met Rotterdam Ahoy te realiseren. Tijdens de pandemie was het niet gemakkelijk, maar we zijn innovatief en flexibel geweest - altijd op zoek naar positieve initiatieven. We zijn erg trots op onze solide samenwerking met Rotterdam Ahoy, gebaseerd op vertrouwen en toekomstgerichtheid."