Sprekers line-up SponsorLive uitgebreid

De sprekers line-up voor het internationale SponsorLive congres op 28 maart in Brussel is uitgebreid met verschillende interessante namen. Sponsorreport organiseert een exclusieve meeting op de vooravond van het congres met als thema De Sponsorderby der Lage Landen.

Op SponsorLive zal onder andere Rhys Beer, Live Sports Partnerships & Programming EMEA bij Facebook een van de sprekers zijn. Verder zijn Paul Samuels, Executive Vice President, Global Partnerships AEG; Dan Mathieson, Head of Sponsorship, Barclaycard; Colin Banks, Head of Sponsorship & Reward, SSE; Axel Lintermans, Vice President, Head of Sponsorships Europe, Mastercard en Marco Nazarri, Managing Director Europe, Nielsen Sport toegevoegd als spreker. Uit Nederland zal Tom van Kuyk, sponsoring strateeg bij Rabobank, een presentatie verzorgen.

Al eerder waren keynote Christian Voigt, IOC’s Vice President of Marketing Development, Vincent-Baptiste Closon (Hoofd International Sponsoring BNP Paribas), Arnaud Hanset (Marketing Directeur Europe West AB InBev) en Rebecca Martin (Directeur The O2, O2 Telefónica UK) aangekondigd.

SponsorLive vindt plaats op 28 maart in Docks Dome in Brussel. Na afloop van het congres vindt de uitreiking plaats van de Belgian Sponsorship Awards. Op 29 maart volgt een tweede dag die in het teken staat van tv rechten op het SportsRightsLive TV rights symposium.

Sponsorreport Diner België vs. Nederland

Sponsorreport zal op de woensdagavond voorafgaand aan het congres een exclusieve bijeenkomst in Brussel organiseren, waarbij een panel bestaande uit vertegenwoordigers van ING België en Nederland en de Nederlandse en Belgische voetbalbond met elkaar in discussie gaan over de verschillen, overeenkomsten en trends op het gebied van sport, sponsoring en voetbal. Het panel staat onder leiding van Jan Paul de Wildt (Kumpany).
Voor deze exclusieve Sponsorderby der Lage Landen, inclusief diner en overnachting, is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus ben er snel bij. Meer informatie is hier.