Corendon en Rotterdam Unlimited vieren samen Zomercarnaval

Corendon, restaurant Mondi en Rotterdam Unlimited bundelen hun krachten om het Zomercarnaval in Rotterdam op 28 en 29 juli groots te vieren. Met deze samenwerking wil Corendon naast de Caribische keuken en cultuur ook haar directe vluchten naar Curaçao onder de aandacht brengen.

Bij deze 36e editie van het Zomercarnaval creëert Corendon een VIP Deck van 150 m2 op het bruisende Stadhuisplein, met een weids uitzicht op de sfeervolle Coolsingel. Onder het genot van hapjes en drankjes van Mondi genieten gasten van de ambiance van het Zomercarnaval. Op vrijdag 28 juli zorgen brass bands en artiesten uit vele culturen voor een onvergetelijke danservaring. Op zaterdag 29 juli beleven genodigden de beroemde Zomercarnaval straatparade vanaf een hoogte van 2,5 meter. Tijdens dit kleurrijke spektakel presenteert restaurant Mondi op het Corendon VIP Deck shared soul food uit de Caribische keuken en cultuur. Pal Mundo verzorgt de muziek.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “We hebben Curaçao in ons hart gesloten en we zetten ons in om de onderlinge relatie verder uit te bouwen met een focus op de lange termijn. Dat deden we al met onze vakanties en onze eigen hotels op Curaçao, en vanaf november ook met eigen vluchten. Ook in Nederland willen we onze band met de Cariben benadrukken en het Zomercarnaval is daarvoor een prachtige gelegenheid. Samen met de Caribische gemeenschap in Rotterdam gaan we er een mooi feest van maken."

Later dit jaar opent Corendon op Curaçao haar derde hotel met de naam The Rif at Mangrove Beach. The Rif is gelegen naast het huidige vijfsterren Corendon Mangrove Beach Resort. The Rif is net als het Mangrove Beach Resort een vijfsterren all-inclusive accommodatie, met nog meer luxe. Het derde hotel is het net verbouwde Livingstone Jan Thiel Resort. Hier wordt later dit jaar het vierde Mondi restaurant geopend. Corendon heeft in Nederland drie Mondi restaurants in Amsterdam-Zuid, Amsterdam Nieuw-West en in de Skybar 747 in Badhoevedorp.

Eva van der Vegt van organisator Rotterdam Unlimited Zomercarnaval: “Wij verwelkomen Corendon van harte als partner en kijken uit naar weer een onvergetelijke editie van het Zomercarnaval. De link met Curaçao is ook voor ons heel logisch. Het Zomercarnaval is immers ontstaan als Antilliaans feest. We zijn dan ook superblij dat Corendon zo mooi aansluit bij de Caribische sfeer van ons multiculturele straatfestival waar we met vele honderdduizenden bezoekers samen diversiteit uitdragen en vieren.”

Corendon is een toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse, Belgische en Deense reismarkt. Corendon Hotels & Resorts biedt hotels en resorts in Nederland en Turkije en op Ibiza en Curaçao.
Rotterdam Unlimited Zomercarnaval, het grootste multiculturele straatfestival van Europa, staat volledig in het teken van het uitdragen en vieren van diversiteit. Met de Zomercarnaval straatparade, vijf dagen optredens en festiviteiten op de Coolsingel en in diverse culturele centra, én activiteiten voorafgaand event, waaronder de Royalty Election voor de titel Zomercarnaval Queen & King 2023. De inmiddels 36e editie vindt dit jaar van plaats van 25 tot en met 29 juli. De meeste recente edities trokken honderdduizenden bezoekers uit de hele wereld.

Foto: Rotterdam Unlimited Zomercarnaval