Ajax en YIBO Sports ondertekenen regionaal partnerschap

YIBO Sports wordt de exclusieve Official Betting Partner van Ajax in Azië. Ajax en YIBO Sports hebben een regionaal partnerschap getekend voor seizoen 2020-2021 en 2021-2022.

Commercieel directeur van Ajax, Menno Geelen: "We zijn verheugd dat we YIBO Sports kunnen verwelkomen bij de Ajax-familie. Dit regionale partnerschap sluit aan bij onze wereldwijde strategie en heeft tot doel onze aanwezigheid op de Aziatische markt verder te ontwikkelen. Samen met YIBO Sports willen we onze fanbase in Azië intensiever van dienst zijn en meer opwinding rondom het Ajax-voetbal naar het Oosten brengen."
De samenwerking van Ajax met YIBO Sports zal niet in Nederland te zien zijn, maar alleen in Azië.

Eerder had Ajax voor de Aziatische markt een samenwerking met bettingbedrijf KB88. De samenwerking met YIBO betekent voor Ajax echter zowel in financieel als in marketingopzicht een nieuwe, grotere stap. Via de data-mogelijkheden van YIBO Sports kan Ajax de Aziatische fanbase, content en merchandise ook beter op orde krijgen. Behalve met YIBO Sports heeft Ajax ook een partnership alleen voor de Aziatische markt met gaming softwarebedrijf BBIN.

YIBO Sports biedt de game-ervaring op alle platforms. Naast het uitzenden van bijna 1.000 sportevenementen per dag, biedt YIBO Sports ook live gaming, loterijen, videogames en andere entertainment-opties. De samenwerking met 12 gamingplatforms zorgt ervoor dat YIBO Sports op alle fronten actief is. Met iOS- en Android-versies van de YIBO Sports-app kunnen gebruikers onderweg games spelen.