Opel opnieuw official partner filmfestival Rotterdam

Met een vloot van in totaal twintig Opel-modellen geeft Opel voor het vijfde opeenvolgende jaar zijn visitekaartje af bij International Film Festival Rotterdam (IFFR). Als Official Partner draagt Opel zorg voor diverse transportbehoeften, zowel in personen- als goederenvervoer.

De 46e editie van International Film Festival Rotterdam vindt plaats van 25 januari tot en met 5 februari 2016.

Tijdens IFFR levert Opel een variëteit aan voertuigen, van bedrijfswagens tot en met de personenautovarianten Insignia, Mokka X, Zafira en uiteraard de nieuwe Astra. Met laatstgenoemde modellen worden onder meer de vele professionele festivalgasten vervoerd, bijvoorbeeld tussen festivalcentrum De Doelen en bioscoop LantarenVenster, maar ook vanaf en naar Schiphol.

"We zijn verheugd de samenwerking met IFFR in 2017 te kunnen continueren. De ervaringen tijdens de voorgaande vier edities waren uitstekend en we zien er dan ook weer naar uit om de brede IFFR-doelgroep in contact te brengen met ons merk. En we hebben voor het publiek weer een mooi nieuwtje: de nieuwe Opel Mokka X zal pal voor de ingang gedurende het gehele festival te bezichtigen zijn", aldus Jeroen Maas, PR-manager Opel Nederland.;

De 46e editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) – een van de grootste culturele evenementen van Nederland en ook een van de grootste publieksfilmfestivals ter wereld – vindt plaats van woensdag 25 januari tot en met zondag 5 februari 2017. Het festival ontvangt ruim 2.500 internationale filmprofessionals (producenten, regisseurs en journalisten) en een omvangrijk festivalpubliek (Ruim 300.000 bezoeken in 2016). Het gehele festivalprogramma kan worden bekeken op https://iffr.com.