Athlon Nederland verlengt samenwerking met Hulphond Nederland

Athlon Nederland heeft de samenwerking met Hulphond met 2 jaar verlengd. Athlon is al 12 jaar partner van Hulphond Nederland. Samen willen zij zoveel mogelijk mensen mobiel houden en vrijheid bieden.

“Het mobiel houden van mensen, daar draait het om bij Hulphond én Athlon. Vanuit deze gedeelde doelstelling is het voor ons een logische keuze onze steun aan Hulphond Nederland te verlengen.” aldus Marchel Koops, algemeen directeur Athlon Nederland. “We zijn trots dat we op deze manier kunnen bijdragen en zo meer mensen een nieuw perspectief kunnen bieden."

Hulphond Nederland is de afgelopen jaren in veel opzichten gegroeid. Zo leiden zij een groter aantal hulphonden op en helpen steeds meer mensen, inmiddels al zo’n 1.000 mensen per jaar, ook met hun therapie in het Domingo House. “Athlon heeft dit mede mogelijk gemaakt. Wij zijn dan ook heel blij ook de komende jaren op deze steun te kunnen rekenen”, aldus Rudolph Strickwold, directeur Marketing en Commercie van Hulphond Nederland.

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijk zorgvraag door de inzet van een hulphond of middels systemische ervaringsgerichte therapie. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim veertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De stichting is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

Op de foto van links naar rechts: Marchel Koops, hulphond Fado en Rudolph Strickwold.