Dreft steunt Doe Een Wens Stichting Nederland

Kinderen dromen graag over de toekomst en wat ze later zullen worden. Maar hoe zit het met kinderen met een levensbedreigende ziekte, waarvan het perspectief op hun leven is veranderd. Doe Een Wens zorgt ervoor dat de allerliefste wens van deze kinderen uitkomt. Dit jaar kan de stichting rekenen op de steun van Dreft om nog meer kinderdromen uit te laten komen.

In 2010 vervulde Doe Een Wens bijna 400 wensen van ernstig zieke kinderen. Zo was Juliëtte een dag prinses, Dave ging naar Duitsland om Monstertrucks te bekijken en Alexander kreeg een boomhut.

Dromen realiseren is soms erg kostbaar en het financieren ervan kan Doe Een Wens niet alleen. “Dreft heeft altijd al deel uitgemaakt van het familieleven en wil hierin nog een stap verder gaan door gezinnen met kinderen met een levensbedreigende ziekte een hart onder de riem te steken”, zegt Martin ter Bekke, External Relations Dreft. “ Dreft gelooft in de ongelofelijke kracht van wensen en wil deze kinderen en hun familie tijdens hun wensvervulling volop laten genieten. Daarom ondersteunen we Doe Een Wens met een lange termijn aanpak door hun naamsbekendheid te vergroten via tv commercials, print advertorials en on-pack en in-store promoties. Daarbovenop schenken wij voor iedere verkochte actieverpakking Dreft vaatwastabletten een bijdrage van 20 cent per verkochte actieverpakking aan Doe Een Wens.

Marieke Le Poole van Doe Een Wens: “Door Doe Een Wens te steunen kun je het kind weer kind laten zijn in plaats van patiënt, en geef je het hele gezin kracht en hoop voor de toekomst. Ik kan het dan ook alleen maar toejuichen dat we dankzij deze nieuwe samenwerking nog meer kinderen een onvergetelijke wensvervulling kunnen geven.”

Doe Een Wens maakt onderdeel uit van Make-A-Wish® Foundation International. Deze stichting heeft in dertig jaar tijd bijna 250.000 kinderen gelukkig kunnen maken. De Make-A-Wish® Foundation International is hiermee de grootste wensvervullende organisatie voor kinderen tussen drie en achttien jaar. Ook in Nederland werd Doe Een Wens opgericht: meer dan 21 jaar geleden ging de eerste wens in vervulling, en ondertussen werden ruim 3700 kinderdromen werkelijkheid. Ook in België en het Verenigd Koningrijk steunt Dreft de lokale Make-A-Wish® Foundation.