Houthoff Buruma nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

Houthoff Buruma sponsort de Johan Cruyff Foundation met juridische ondersteuning. Het advocatenkantoor biedt met name bijstand op het gebied van sponsorcontracten en bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Net als de Johan Cruyff Foundation gelooft Houthoff Buruma in de kracht van samenwerking en hechten we grote waarde aan het stimuleren van jong talent. Daarom vinden we het belangrijk om als kantoor ons steentje bij te dragen aan het vooruit brengen van jongeren die dat juist extra nodig hebben", aldus Marry de Gaay Fortman, advocaat-partner bij Houthoff Buruma en initiator van de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation.

Met haar juridische bijstand helpt Houthoff Buruma de Johan Cruyff Foundation bij tal van juridische vraagstukken en draagt daarmee bij aan de capaciteiten en doelstellingen van de Foundation.

Houthoff Buruma is een onafhankelijk kantoor dat met circa 290 advocaten, notarissen en belastingadviseurs wereldwijd juridische adviezen op topniveau biedt. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York adviseert Houthoff Buruma een uitgebreid internationaal cliëntenbestand. Houthoff Buruma is het enige advocatenkantoor in Nederland dat lid is van het internationale Lex Mundi netwerk.