Krajicek Foundation en Nike sluiten 4-jarig partnership

Nike is de komende vier jaar partner van de Krajicek Foundation. Het grootste sportmerk van de wereld en de Krajicek Foundation starten de samenwerking om zoveel mogelijk kinderen in aandachtswijken onder begeleiding van Krajicek Scholarshippers te laten sporten.

Nike, dat haar Europese hoofdkantoor heeft in Hilversum, stelt sportkleding ter beschikking aan de Krajicek Scholarshippers en medewerkers van de Krajicek Foundation en en levert daarnaast een financiële bijdrage.

Richard Krajicek: "Wij zijn erg blij met Nike als partner voor de Krajicek Foundation. Het is een geweldig sportmerk waar ik persoonlijk al 25 jaar aan verbonden ben. Met deze samenwerking kunnen we nog meer kinderen in aandachtswijken een basis geven die voor velen vanzelfsprekend is: namelijk een veilige plek dicht bij huis om te spelen, te sporten en om vriendjes te maken."
Liesbeth Pruijs, Directeur Krajicek Foundation: "Met Nike hebben we een internationaal A-merk verbonden aan ons portfolio van partners. We zijn er dan ook trots op dat we Nike voor vier jaar mogen verwelkomen als partner."

De Krajicek Foundation heeft als missie het intensief begeleiden en motiveren van kinderen en jongeren in aandachtswijken om dicht bij huis – met elkaar – te spelen en te sporten. Opdat zij in een veilige omgeving op een gezonde en positieve manier zich kunnen ontwikkelen en een inspiratiebron zijn voor de jeugd in hun buurt.