Port of Amsterdam hoofdsponsor Amsterdam City Swim

Port of Amsterdam verbindt zich als hoofdsponsor aan de Amsterdam City Swim 2021.

"Bij Port of Amsterdam werken we hard aan een betere haven en duurzame toekomst. Maar ook gezondheid vinden we belangrijk. Door ons als hoofdsponsor te verbinden met Amsterdam City Swim zetten wij ons daarvoor dit jaar extra in", laat Port of Amsterdam weten.

Ieder jaar organiseert Amsterdam City Swim het zwemevenement in de Amsterdamse grachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS. Met de sponsoring wil Port of Amsterdam bijdragen aan de kosten voor wetenschappelijk onderzoek voor ALS-patiënten om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Zolang er nog geen behandelmethode voor ALS is, is dit hard nodig.

Op uitnodiging van Port of Amsterdam nemen ook teams van medewerkers en relaties deel aan het evenement. Naast de hoofdsponsoring doet Port of Amsterdam ook een beroep op de medewerkers en het eigen netwerk om nog eens extra bij te dragen in de vorm van donaties.

Behalve Port of Amsterdam is ook T Mobile hoofdsponsor van het evenement. T Mobile werd hoofdsponsor na de overname van Simpel door het telecombedrijf.