Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen

Deze kerst brengen Resto VanHarte en Albert Heijn mensen samen: fysiek én online. Op circa veertig Resto VanHarte locaties organiseren zij vanaf 15 december een gezellige, feestelijke en verbindende kerstlunch.

Zo kunnen mensen die anders alleen zouden zijn, samen genieten van een gezellige driegangenmaaltijd. Voor de mensen die niet terecht kunnen in een Resto omdat deze volgeboekt is en voor de mensen die liever thuisblijven, is er een goed alternatief: het grote live online kerstdiner. Aanmelden hiervoor kan via www.restovanharte.nl/liefdevollekerst. Iedereen is van harte welkom.

Op 24 december organiseren Resto VanHarte en Albert Heijn het grote live online kerstdiner. In dit interactieve kerstprogramma wordt samen gekookt, speelt een band verzoeknummers en ontmoeten deelnemers elkaar in het online buurthuis. Er is ook een leuke digitale fotobooth. Tijdens het programma wordt een lekker, feestelijk kerstmenu bereid, dat mensen ook thuis zelf kunnen klaarmaken. Verschillende medewerkers, vrijwilligers en gasten van Resto VanHarte krijgen een rol in het programma. Gastvrouw van het online kerstdiner is Angela Groothuizen.

Deze kerst brengen Resto VanHarte en Albert Heijn buurtgenoten samen tijdens een speciale feestelijke kerstlunch op zo'n veertig Resto VanHarte locaties. De driegangenmaaltijden zijn dit jaar extra luxe, dankzij de producten van Albert Heijn. Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt de driegangenmaaltijd vroeger plaats dan normaal en helaas kunnen er vanwege de 1,5 meter maatregel minder mensen dan normaal terecht in het Resto. Iedereen die dit jaar niet in het Resto terecht kan is van harte uitgenodigd voor het grote online kerstdiner.

Marit van Egmond, algemeen directeur van Albert Heijn: "Samen eten en drinken verbindt mensen. Elke dag, en zeker ook tijdens deze feestdagen. Daar willen we vanuit Albert Heijn dan ook graag een bijdrage aan leveren. Daarom steunen we in deze kerstperiode Resto VanHarte. Samen brengen we mensen die anders alleen zouden zijn bij elkaar: fysiek en online, zodat ook zij een liefdevolle kerst hebben.”

Polle Janssens, directeur van Resto VanHarte: "Wij zijn ontzettend trots en blij dat we dit jaar onderdeel uitmaken van de kerstcampagne van Albert Heijn: een liefdevolle kerst. Nooit eerder konden we zoveel mensen een gezellig, warm en verbindende kerst bieden. Niet alleen in onze Resto VanHarte locaties, maar ook door het online kerstdiner. We merken dat onze gasten met de kerst extra behoefte hebben aan gezelligheid en contact. Maar we merken het hele jaar door dat eten een verbindende factor kan zijn tussen mensen. Op onze vaste locaties kan iedereen op wekelijkse basis terecht. Naast een betaalbaar driegangendiner dat lekker én gezond is, krijg je bovendien gezelligheid aan tafel. En dat is waar het bij Resto VanHarte om gaat."