Situation Room 2016 levert record aan besparingen voor dance4life

Het afgelopen etmaal had een zestal ondernemers maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparen voor dance4life. Met behulp van hun netwerk en creativiteit gingen de ondernemers aan de slag met een wensenlijst en dat leverde ruim € 636.844 aan directe besparingen op.

Geld dat daardoor rechtstreeks naar dance4life’s einddoel gaat: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. 24 uur zaten de ondernemers opgesloten in de Situation Room, dit maal het Vesper Hotel in Noordwijk. Via whatsapp, mail, telefoon, en social media mobiliseerden zij hun netwerk om zoveel mogelijk wensen op de ''wish list'' van dance4life te vervullen.

De Situation Room draait niet om een donatie in euro´s maar om producten, diensten of kennis. Een greep uit de score: 5000 T-shirts van WE Fashion, het Hilton Zuid als locatie voor de Funky Fundraiser 2017, wijn van De Bruyn Wijnkopers voor alle events van dance4life, een meet&greet met Max Verstappen in Abu Dhabi aangeboden door Exact als veilingitem voor de Funky Fundraiser. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

"Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat we met z''n allen hebben neergezet. Het is onvoorstelbaar hoeveel je samen in zo''n korte tijd voor elkaar kunt krijgen”, aldus deelnemer Daniel Frankenhuis, CEO Yvey events and catering.

SponsorRing

Het concept voor sponsoring is vier jaar geleden bedacht door een Friend4life, en won onlangs de SponsorRing in de categorie Smart Budget. Het event behoort volgens de jury tot een van de beste sponsorcases in Nederland.