Steun voor Ronald McDonald Centre Only Friends

Rabobank Amsterdam, Rabobank Foundation en Interpolis schenken gezamenlijk 115.000 euro aan Ronald McDonald Centre Only Friends, het eerste sport- en spelcentrum in West-Europa voor kinderen met een handicap of chronische aandoening.

Op maandag 26 januari wordt de cheque overhandigd en plaatsen de Marktdirecteur Markt Noord en de directeur Markten van de Rabobank Amsterdam, samen met de directie van Rabobank Foundation, Ronald McDonald Centre Only Friends en het Ronald McDonald Kinderfonds een vlag op de middenstip van het toekomstige kunstgrasveld.

De Rabobank Foundation - het maatschappelijke fonds van de Rabobank - onderschrijft vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid de ambities van het Kinderfonds en steunt al jarenlang de Ronald McDonald Huizen en projecten, zowel materieel als immaterieel.
De financiële ondersteuning van de Rabobank Foundation is met name gericht op het opzetten van nieuwe Ronald McDonald Huizen en projecten. Daarnaast zijn lokale Rabobanken ook intensief betrokken bij de Huizen in hun werkgebied. Rabobank Amsterdam is enthousiast over dit initiatief en is trots met deze donatie een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van dit project.

De Rabobank Foundation is een onafhankelijke stichting binnen de Rabobank organisatie en wordt gevoed door de lokale banken en Rabobank Nederland die elk jaar een deel van de nettowinst afstaan aan de Rabobank Foundation.