Tricorp partner Nationaal Fonds Kinderhulp

Tricorp is vanaf heden door middel van een strategisch partnership verbonden aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit fonds helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien.

Ieder kind moet erbij horen en plezier maken. Voor 1 op de 8 kinderen in ons land is dat helaas niet zo vanzelfsprekend. Zij groeien op in armoede en voelen zich buitengesloten. Kinderhulp helpt hen met onder andere een laptop, een fiets, een bijdrage om te kunnen sporten, opleiding, een dagje uit en zwemlessen.

"Samenwerken is ons credo in alles dat we doen met als doel als team te streven naar het beste resultaat", aldus commercieel directeur Joost Dekker. "Dit doen wij samen met partners waarbij wij altijd op zoek zijn naar een unieke samenwerking. De samenwerking tussen Tricorp en Kinderhulp is zeker uniek te noemen, want nooit eerder verbond Tricorp zich voor een langere tijd aan een goed doel. Wij hebben ervoor gekozen om ons als partner te verbinden aan Nationaal Fonds Kinderhulp omdat wij volledig achter het goede doel staan en graag bijdragen aan de ontwikkeling en plezier van kinderen. Zij hebben nog een hele toekomst voor zich en geen één kind mag buitengesloten worden door armoede”.

Tricorp zal Kinderhulp steunen door middel van een financiële bijdrage, kleding, advies, mankracht, promotionele voertuigen en dagjes weg.