Van Lanschot Kempen stapt in EY Entrepreneur Of The Year verkiezing

Vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen en accountants- en adviesorganisatie EY Nederland gaan samenwerken in de organisatie van de jaarlijkse EY Entrepreneur Of The Year verkiezing. Op 16 juni tekenden Van Lanschot Kempen en EY de samenwerking voor het EY Entrepreneur Of The Year-programma.

Van Lanschot Kempen is actief in Private Banking, Professional Solutions, Investment Management en Investment Banking en wil ook via deze samenwerking talent en ondernemerschap ondersteunen. Concreet betekent dit dat Van Lanschot Kempen actief gaat bijdragen aan de organisatie van alle onderdelen van het Entrepreneur Of The Year programma; de jaarlijkse verkiezing, de Alumni Business Club bijeenkomsten, de jurydag en de finale.

Voor EY betekent de samenwerking met Van Lanschot Kempen dat het Entrepreneur Of The Year programma een groter draagvlak en bredere herkenning krijgt in het Nederlandse bedrijfsleven. Programmadirecteur en EY partner Marita de Hair: “EY en Van Lanschot Kempen delen de passie voor ondernemers en ondernemerschap. Dit programma is erop gericht om ondernemerschap en talentvolle ondernemers voor het voetlicht te brengen. Ik ben dan ook erg blij dat we de organisatie nu samen met Van Lanschot Kempen gaan oppakken. Hun betrokkenheid betekent dat er nog meer aandacht voor ondernemerschap in Nederland ontstaat.”

De EY Entrepreneur Of The Year award wordt al meer dan 30 jaar en inmiddels in ruim zestig landen uitgereikt. De award is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen.

De Nederlandse winnaar in de categorie Entrepreneur Of The Year neemt deel aan de internationale verkiezing EY World Entrepreneur Of The Year. De prijsuitreiking van de Nederlandse finale vindt plaats op 12 oktober aanstaande.