VriendenLoterij partner Penningmeester van het Jaar

Penningmeester van het Jaar heeft de handen ineen geslagen met de VriendenLoterij.

"Samen kunnen we onze doelen verder kracht bijzetten”, aldus Ard Huininga van de VriendenLoterij. "De VriendenLoterij steunt sportclubs en – verenigingen in Nederland. Via de loterij kunnen deze clubs structureel extra inkomsten genereren, door loten te verkopen. Eigen leden maken kans op mooie prijzen en de helft van de opbrengst vloeit terug in de clubkas.” Dit laatste klinkt Nederlandse penningmeesters als muziek in de oren en maakt de samenwerking tussen de twee partijen een goede match. Beiden kijken dan ook uit naar een succesvol en langdurig partnerschap.

Penningmeester van het Jaar waardeert en ondersteunt de 25.000 penningmeesters in sport middels haar jaarlijkse verkiezing, onlineplatform en regionale congressen. Naast de VriendenLoterij wordt Penningmeester van het Jaar ondersteund door Davilex, RegioBank, Le Credit Sportif en Club Collect. Het initiatief wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door 2Basics Breedtesport & Marketing.

Projectleider Marije Bouwknegt: "We zijn blij dat de VriendenLoterij zich als vriend van de penningmeesters verbindt aan onze maatschappelijke sponsorcase, waarin waarde wordt toegevoegd aan zowel onze doelgroep als het merk VriendenLoterij.”