SLAM! official mediapartner Urban Sports Week Amsterdam

Radiozender SLAM! is official mediapartner van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA), dat van 5-9 juli verspreid over de hoofdstad plaatsvindt.

In de programmering van SLAM! zal USWA uitgebreid onder de aandacht worden gebracht. Zo zijn er in het avondprogramma Bij Igmar mooie prijzen te winnen zoals tickets voor finales van de FIBA 3x3 Europe Cup, clinics en goodies. Bij Igmar is van maandag tot donderdag te beluisteren van 19.00 uur tot 22.00 uur.

SLAM! richt haar muziek vooral op jongvolwassenen die in een experimentele levensfase zitten waarin nog niets vast staat en alles mogelijk is. Die doelgroep sluit naadloos aan bij de urban lifestyle. In urban sporten zoals Inline Skating, Skateboarden, BMX Freestyle, Freerunnen en breakdancen gaat het ook om het opzoeken en verleggen van grenzen.
Anton van Lieshout , Station Director van SLAM!: "Zonder energie geen sportprestaties. SLAM! heeft een zeer energieke muziekmix die perfect aansluit op het ritme van je dag. Of je nu in de vroege ochtend voor een rondje hardlopen gaat, óf je hebt een bikkelharde basketbal training in de avond, muziek is de ideale mentale voorbereiding op iedere sportieve activiteit."

Marnix Drysdale namens de organisatie van USWA: "We zijn heel blij dat we SLAM! mogen verwelkomen als mediapartner van de Urban Sports Week Amsterdam. SLAM! maakte het afgelopen jaar een spectaculaire groei door en heeft inmiddels een indrukwekkend bereik onder de USWA doelgroep. We delen de ambitie onderdeel te worden van de lifestyle van ons jonge publiek. Hopelijk vormt dit de start van een langdurige samenwerking!"

Urban Sports Week Amsterdam

Van 5 t/m 9 juli 2017 is Amsterdam het decor van de tweede editie van de Urban Sports Week Amsterdam (USWA). Op locaties verspreid over de hoofdstad vindt een groot aantal events plaats, variërend van wedstrijden en kampioenschappen tot demo’s en clinics in urban sports zoals BMX, inline-skating, skateboarding, freerunning en boulderen. Tijdens USWA komen urban sports, lifestyle en cultuur samen. De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban communities in de stad. Hoofdlocatie van het evenement is het Museumplein. Op deze iconische plek vindt van 7 t/m 9 juli ook de FIBA 3x3 Europe Cup 2017 plaats; waar gestreden zal worden om de Europese titel in het 3x3 basketball.