Tweede seizoen ’Bij Ons Aan Boord’ met Transavia

Transavia heeft opnieuw de documentaireserie 'Bij ons aan boord' mogelijk gemaakt. Het tweede seizoen is vanaf donderdag 27 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

In 'Bij ons aan boord' wordt in zes nieuwe afleveringen het contrast in het werken voor en tijdens coronatijd duidelijk weergegeven en komen verschillende medewerkers voorbij. Transavia ondersteunde een eerste serie van 'Bij ons aan boord' in 2018. Die werd toen bij SBS uitgezonden.

Marcel de Nooijer, CEO bij Transavia: “Toen we begonnen met de opnames hadden we niet kunnen voorzien dat een aantal maanden later onze hele vloot aan de grond zou staan. We kwamen terecht in een ongekende situatie. Toch ben ik blij dat we deze serie hebben kunnen maken en nu gaan uitzenden. De kijker krijgt op deze manier een unieke kijk in de wereld van de luchtvaart in de ‘normale’ situatie, én ziet hoe dat veranderd is als gevolg van de coronacrisis. Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag de dynamiek van de luchtvaart zien. In goede en moeilijke tijden. Medewerkers op de grond en in de lucht zetten alles-op-alles om onze passagiers een prettige reis en veilige vlucht te bieden. Dat laten wij graag zien aan het Nederlandse publiek.”

Bij Ons Aan Boord wordt mede mogelijk gemaakt door Transavia en RTL en geproduceerd door No Pictures Please.