XITE mediapartner FIBA 3x3 EK Basketball

XITE en de FIBA 3x3 Europe Cup 2017 gaan de krachten bundelen richting het Europees Kampioenschap 3x3 basketball, deze zomer op het Museumplein in Amsterdam. De muziektelevisiezender XITE wordt official mediapartner van de FIBA 3x3 Europe Cup 2017.

XITE is gedurende het gehele evenement aanwezig op het Museumplein in Amsterdam en zal in aanloop naar het evenement verschillende promotiecampagnes gaan vormgeven. Twaalf mannen- en twaalf vrouwenteams strijden van 7 t/m 9 juli om de Europese titel in het 3x3 basketball.
De Nederlandse 3x3 mannen liggen op koers voor goud, na het behalen van de bronzen plak in 2016. De Nederlandse vrouwen staan er, met een 4e plaats op de wereldranglijst, ook zeer goed voor.

XITE is dé muziektelevisiezender die 24/7 de populairste muziekvideo’s uitzendt in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast kunnen kijkers met de Personalised Music Television service van XITE hun muziekzender personaliseren door muziekvideo’s te liken en te skippen. Bovendien heeft XITE een eigen productieafdeling gespecialiseerd in het maken van original en branded music content, en organiseert het bedrijf de XITE Awards, waarbij zowel nationale als internationale artiesten worden bekroond voor hun werk.

XITE en de FIBA 3x3 Europe Cup verheugen zich op de samenwerking en gaan er op het Museumplein een groot spektakel van maken.