Annette Reijersen van Buuren weg bij Oranje Fonds

Annette Reijersen van Buuren vertrekt bij het Oranje Fonds, waar ze sinds maart 2021 hoofd merk & communicatie en lid van het managementteam was. Wat Reijersen van Buuren gaat doen is nog nier bekend. Ook hoofd fondsenwerving en partnerschappen Saskia van der Kooy heeft haar vertrek bij het fonds aangekondigd.

Op LinkedIn zegt Reijersen van Buuren: "De belangrijkste onderdelen van mijn opdracht zijn vervuld, daarom heb ik besloten om mijn carrière buiten het fonds voort te zetten. Hoe ik dat ga doen, weet ik nog niet. Daar ga ik even tijd voor nemen."
Reijersen van Buuren was eerder manager merk, marketing & communicatie bij stichting CPNB en manager brand & sponsoring bij Delta Lloyd. In 2019 werd ze uitgeroepen tot Communicatievrouw van het Jaar.

Bij het Oranje Fonds heeft ook Saskia van der Kooy, hoofd fondsenwerving en partnerschappen, haar vertrek aangekondigd. "De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel mooie stappen gezet met het Oranje Fonds en is er veel bereikt met onze afdeling Fondsenwerving & Partnerschappen. Er staat een goed team, we hebben mooie partnerschappen opgezet met bedrijven en ministeries, de inkomsten zijn substantieel gegroeid en de kosten teruggebracht. Ik ben daar enorm trots op", laat Van der Kooy weten.
Van der Kooy gaat de komende periode de tijd nemen om te kijken waar haar nieuwe uitdagingen liggen.