Dennis Hogenboom vanaf 1 januari manager Partnerships KNVB

Dennis Hogenboom (53 jaar) is vanaf 1 januari 2023 de nieuwe manager Partnerships binnen de afdeling Commercie. Daarmee volgt hij Dave Dekker op en wordt hij verantwoordelijk voor team Partnerships wat zich richt op Account & Activatie, de commercieel maatschappelijke programma’s en activaties én E_Voetbal.

Dennis is momenteel actief als Senior Partnershipmanager in team Partnerships en was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de samenwerking met bijvoorbeeld Albert Heijn, KPN, de Nederlandse Loterij en Heineken.

“Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en wil met het team verder bouwen aan succesvolle en vernieuwende partnerships binnen het voetbal. Door inkomsten te genereren en in te zetten op waardevolle (maatschappelijke) activaties helpen we het voetbal verder vooruit. Samen met collega’s van Partnerships én alle andere disciplines bij de KNVB gaan we werken aan onze strategische doelen én die van onze partners. Ik kijk er naar uit”, aldus Dennis zelf.

Dave Dekker: “Met Dennis hebben we een opvolger gevonden die enorm veel kennis en ervaring heeft op gebied van partnerships. We zijn blij om hem te kunnen aanstellen en kijken uit naar de komende jaren waarin we inzetten op lange termijn partnerships die waarde toevoegen aan het voetbal. In het amateurvoetbal zien we volop kansen en er komen mooie jaren aan met elk jaar (mogelijk) een eindtoernooi voor onze nationale teams.”