Eric Nooijen naar Heroes Den Bosch

Eric Nooijen is toetreden tot het managementteam van Heroes Den Bosch als manager commerciële zaken.

Met zo'n 20 jaar commerciële ervaring in de sport is Eric een meer dan gewenste versterking voor Heroes Den Bosch. Hij was onder andere acht seizoenen actief als sponsormanager van PSV, waar hij de top 50 van sponsors onder zijn hoede had. Daarnaast werkte hij sinds 2016 als zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf Blanchimont. Eric heeft de ontwikkelingen rondom Heroes Den Bosch op de voet gevolgd en is onder de indruk van de groei en de vele kansen die er nog liggen. Hij zal zich focussen op commerciële organisatie, acquisitie en relatiebeheer.
Behalve met Eric Nooijen breidt Heroes Den Bosch zijn management en kantoorstaf ook uit met Sam Vinck als manager office & operations en Dirren Tibosch als versterking voor het marketing en communicatie team.

Bob van Oosterhout is trots en blij met de drie aanwinsten: “We hebben altijd aangegeven ook te willen investeren in de backbone van de club. Sportief staan we er sinds de komst van Roel van de Graaf elke dag beter voor. Op organisatorisch en commercieel gebied konden we, vooral vanwege de groei en ons hoge ambitieniveau, echter nog stappen maken. Sam is zeer getalenteerd en brengt een enorme drive met zich mee. Hij wil vooruit en het credo 'Better. Every. Day' leeft hij na als een échte topsporter! Eric ken ik al jaren en is een topper op commercieel gebied. Hij gaat zorgen voor sfeer, een professionele aanpak en het creëren van succesvolle verbindingen onder onze inmiddels meer dan 150 zakelijke partners. Met Dirren tenslotte halen we een leergierig sportmarketeer in huis met veel potentie en de wil zich te bewijzen. Ik kijk er enorm naar uit de komende maanden grote stappen voorwaarts te maken met dit mooie team.”