Justin Goetzee tijdelijk algemeen directeur FC Eindhoven

Met ingang van 24 maart a.s. treedt Wim van den Broek in goed overleg met de RvC terug als algemeen directeur van FC Eindhoven. Zijn plaats zal met onmiddellijke ingang op interim basis worden overgenomen door Justin Goetzee (46).

FC Eindhoven laat op zijn site weten: “Begin van dit jaar heeft FC Eindhoven een nieuw masterplan voor de komende 5 jaar gepresenteerd. De uitvoering, het tempo en continuïteit daarvan vragen in deze fase om een bestuurder met een meer commerciële achtergrond, reden waarom we onvermijdelijk op zoek moeten naar een directeur met een ander profiel.”
FC Eindhoven zegt de bestuurswisseling ten zeerste te betreuren, maar denkt hiermee naar de toekomst snellere stappen voorwaarts te kunnen maken.

Justin Goetzee zal op interim basis met onmiddellijke ingang Van den Broek opvolgen als algemeen directeur. Justin Goetzee heeft ruimte ervaring in het Nederlandse betaald voetbal en werkte onder andere bij NAC Breda, ADO Den Haag, RKC en PSV, veelal in eindverantwoordelijke en commerciële functies. Tot halverwege vorig jaar was hij directeur bij Team Jumbo-Visma. Goetzee zal tot medio augustus aan de club verbonden zijn, met als speciale taak een solide opzet en uitwerking van het masterplan op te leveren. In de tussentijd gaat FC Eindhoven op basis van een nieuw functieprofiel in alle rust op zoek naar een definitieve en passende invulling van de directeurs functie.