Ook Mascha van Werven van KNSB naar Vitesse

Per 1 september neemt Mascha van Werven, Manager Marketing, Communicatie en Media, afscheid van de KNSB. Mascha blijft actief in de sporten maakt de overstap naar Vitesse in Arnhem als Head of Marketing. Onlangs maakte Commercieel Directeur Olivier Smit dezelfde overstap.

De KNSB laat weten Mascha dankbaar te zijn voor haar inzet de afgelopen zeven jaar voor het schaatsen in Nederland. "Onder leiding van Mascha zijn belangrijke resultaten bereikt: de ontwikkeling samen met KPN van het digitale platform schaatsen.nl (met inmiddels 2 miljoen unieke bezoekers per jaar), mediacontracten zoals met NOS, een uitgebreid scala promotionele en pers activiteiten rond de schaatstoernooien in Nederland en het buitenland, het partnership met TeamNL en de ontwikkeling van een community van actieve en betrokken schaatsliefhebbers. Hiermee is een belangrijke bijdrage geleverd aan een sterkere binding met de schaatsfans en het verder ontwikkelen van de commerciële waarde van de schaatssport in Nederland (ten dienste van alle geledingen binnen het schaatsen).”

Na het vertrek van Mascha van Werven en commercieel directeur Olivier Smit, die bij Vitesse directielid wordt, neemt Jeroen Kraaij als Manager Commerciële Zaken per 1 september de verantwoordelijkheden op het terrein van commercie, marketing en communicatie op zich. Een aantal directietaken neemt directeur-bestuurder Piet Geurts over.