Sander Kruis wordt commercieel directeur Visma | Lease a Bike

Sander Kruis maakt promotie bij Team Visma | Lease a Bike en is met ingang van dit jaar commercieel directeur van de Nederlandse formatie.

Kruis was al commercieel manager bij Jumbo-Visma. Na de loskoppeling van de wieler- en de schaatsploeg is voor de nieuwe structuur besloten om een nieuwe functie op te richten: die van commercieel directeur. De directie van de ploeg bestaat nu uit Richard Plugge (algemeen directeur), Merijn Zeeman (sportief manager), Jaap van Hulten (Head of Operations) en Sander Kruis (CCO).

“Ik ben heel erg blij en trots dat ik mag aankondigen dat ik commercieel directeur word bij Visma | Lease a Bike”, laat Kruis weten op LinkedIn. “Het is de volgende stap en uitdaging binnen een geweldige reis, die elf jaar geleden is begonnen met een stage bij de ploeg. Het heeft me al veel mooie herinneringen gebracht.”

“Ik zal blijven bijdragen aan het samen schrijven van sportgeschiedenis. Ik wil Richard Plugge en Merijn Zeeman in het bijzonder bedanken voor het vertrouwen en de steun in het afgelopen decennium. Op naar nog veel meer successen!”