TivoliVredenburg heeft transfernieuws

TivoliVredenburg heeft een nieuwe collega op de afdeling Development: Lisanne Vis is onlangs gestart als medewerker Partnerships. Niki de Jonge, de huidige manager Partnerships, zal zich per maart fulltime in gaan zetten voor de bezoekers en donateurs als Fondsmanager van het TivoliVredenburg Fonds.

“Bij TivoliVredenburg ga ik doen wat ik tijdens mijn eerdere werk als adviseur voor de overheid en het bedrijfsleven al het liefste deed: samen met partners mooie projecten opzetten”, zegt Lisanne Vis. “Voor TivoliVredenburg zijn donateurs, partners en fondsen van groot belang: dat zijn de medemogelijkmakers waar wij niet zonder kunnen! In coronatijd zijn we blijven inzetten op deze samenwerking, maar nu we weer open zijn zien we nog meer kansen. De afgelopen jaren heeft TivoliVredenburg gewerkt aan het versterken van de band en de samenwerking met onze partners. En met resultaat."

Met een breed aantal partners heeft TivoliVredenburg prachtige samenwerkingen en projecten kunnen realiseren. Met de Rabobank werd muziek op het meest toegankelijke podium van TivoliVredenburg, de Rabo Open Stage, gebracht. Samen met AB InBev werd het 150m2 grote videokunstwerk Canvas gelanceerd. Met partner HKU worden wekelijkse en gratis toegankelijke lunchpauzeconcerten georganiseerd. En de nieuwe aanwinst Studio Pandora, mogelijk gemaakt door Bud, is nu al onmisbaar gebleken tijdens de coronasluitingen.

Inmiddels is TivoliVredenburg weer open. “De komende tijd zetten wij de ontwikkeling van ‘development’ onverminderd voort. We blijven investeren in onze huidige relaties en ontwikkelen samen nieuwe projecten, die bijdragen aan ons cultureel en maatschappelijk programma. Met steun van partners, donateurs, bezoekers en fondsen wil TivoliVredenburg straks de foyer van de Grote Zaal renoveren en een nieuwe entree aan het Vredenburgplein realiseren. Ook zetten we ons met veel energie in voor het verder uitbouwen van de huidige partnerships en het aangaan van nieuwe. Onlangs sloten we een nieuwe overeenkomst met het International Welcome Centre Utrecht Region (IWCUR). Samen zorgen we ervoor dat internationals en arbeidsmigranten de weg naar TivoliVredenburg nog beter weten te vinden.”