Uitbreiding voor USA Office van Ajax

Per 1 maart zal Simon Hochstenbach het team van het USA Office van Ajax versterken. Hochstenbach komt van Dutch Lions FC LLC, een Nederlandse voetbalorganisatie met vijf clubs in de USA.

Simon Hochstenbach heeft bij Dutch Lions FC LLC drie jaar gewerkt als business development manager en was verantwoordelijk voor het creëren new business op gebied van sponsoring, events en voetbalactiviteiten. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de organisatie van het Dutch All-Star event waarbij events en oefenwedstrijden werden georganiseerd tussen een oud Nederlandse elftal en teams uit de MLS. Hij gaat bij Ajax USA Officie aan de slag als business development manager international partnerships USA.

De Amerikaanse afdeling van Ajax maakt sinds de opening begin november 2018 een vliegende start door. De eerste viewing party’s van Ajax wedstrijd zijn een succes en krijgen een vervolg. Zowel op contentgebied als op het gebied van partnerships staan nieuwe overeenkomsten op stapel. Daarom moest het team worden uitgebreid. Simon Hochstenbach gaat dagelijks vanuit het Amerikaanse kantoor in New York opereren.