Van Liemt partnership manager bij SAIL Amsterdam 2020

Ronald van Liemt is aan de slag gegaan als partnership manager bij SAIL Amsterdam 2020.

Voor SAIL moet hij sponsors en zakelijke partners vinden en begeleiden die graag willen meewerken aan de komende jubileumeditie van SAIL. “De hele wereld verbinden” is bij deze komende jubileum-editie het centrale thema.

Ronald van Liemt heeft een lange carrière in sponsoring. Als hoofd sponsoring en events van AEGON was hij onder andere betrokken bij de sponsoring door AEGON van Ajax en van de roeibond. Daarna was hij werkzaam als sponsormanager bij NOC*NSF.

“Zonder zakelijke partnerships kan een evenement als SAIL niet gehouden worden”, zegt Van Liemt op de site van SAIL over het belang van sponsoring voor het evenement. “SAIL is voor iedereen vrij toegankelijk, per sloepje op het water of wandelend langs de kades. Miljoenen mensen bezoeken zo SAIL. Sponsoren en zakelijke partners zorgen door hun financiële bijdragen dat dat mogelijk is. Daarnaast zorgen de partners ook voor kennis, materiaal en communicatiekracht. En moeten wij ervoor zorgen dat die bedrijven hun investering ook ruim terug krijgen qua exposure of hechtere verbondenheid met hun belangrijkste doelgroepen. Gezien de impact en de uitstraling van het evenement ben ik ervan overtuigd dat we ook deze editie weer veel grensverleggende en innovatieve bedrijven aan ons kunnen binden. Uiteraard willen we de samenwerking met de partners van de vorige editie graag voorzetten en gaan we op zoek naar nieuwe passende partnerships.”