11e seizoen voor Dijkstra Draisma als hoofdsponsor

Ook komend seizoen is Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van SC Cambuur. Het is het elfde jaar dat het bouwbedrijf hoofdsponsor is van de club uit Leeuwarden.

“Dat mag je zeker uniek noemen”, is de verheugde reactie van algemeen directeur Ard de Graaf. “Dijkstra Draisma is één van de meest trouwe hoofdsponsoren uit het betaald voetbal en daar zijn we ontzettend trots op. Hoe het kan dat de samenwerking al zo lang stand houdt? Dat heeft denk ik vooral te maken met het vergelijkbare DNA van de club en bouwer: hard werken, normaal doen en je houden aan je woord en de afspraken die je maakt. Dat klinkt misschien heel simpel, maar als je je hier structureel en in alle lagen aan houdt, wordt het vanzelf bijzonder.”

Biense Dijkstra, algemeen directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, herkent zich in de woorden van De Graaf. “Het mooie vind ik daarnaast dat SC Cambuur een club is met een heel eigen karakter. Dat kun je ook van ons bedrijf zeggen, waar we voorop willen lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid in de bouwwereld. Deze duurzame relatie met de club als hoofdsponsor past daar goed in en we zijn trots dat we de samenwerking kunnen voortzetten. We gaan het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet!”

Foto: SC Cambuur