ABN AMRO blijft Euro Hockey League ondersteunen

ABN AMRO is ook de komende drie seizoenen partner van de Euro Hockey League. Volgend seizoen zal er voor het eerst ook een vrouwencompetitie worden gespeeld.

ABN AMRO is sinds de oprichting in 2007 verbonden aan de Europese competitie voor hockeyclubs, de laatste jaren als hospitality partner. Komend seizoen is ABN AMRO presenting partner van zowel de mannen- als vrouwencompetitie.

Tot dusver maakten elk seizoen steeds 24 topclubs uit twaalf landen in drie speelronden uit wie de nummer één van Europa wordt. Wanneer er rondes in Nederland plaatsvinden, zoals momenteel in Eindhoven, zijn de klanten van ABN AMRO van harte welkom. Met ingang van volgend seizoen is er ook een EHL voor vrouwen. In het najaar vindt de KO16 plaats in Barcelona voor zowel dames als heren. Tijdens Pasen 2020 vindt dan de Final 8 plaats, dus vanaf de kwartfinales. Het is nog niet bekend op welke locatie.

ABN AMRO is binnen hockey ook hoofdsponsor van vijf hoofdklasseclubs: Amsterdam, Bloemendaal, Oranje Zwart, Rotterdam en HGC., en ondersteunt nog 55 andere hockeyclubs in Nederland financieel. Elk jaar organiseert de bank een toernooi voor de heren hoofdklasse: de ABN AMRO Cup. Het toernooi geldt als een generale repetitie van het officiële hockeyseizoen waarbij de teams uit de hoofdklasse zien hoe ze ervoor staan.