AD tijdelijk shirtsponsor van Nederlandse korfballers

Het Nederlandse korfbalteam zal richting en tijdens het EK korfbal met het logo van het AD op het shirt spelen.

De Persgroep is met het AD sinds 2018 partner van TeamNL en kiest voor een plek op het wedstrijdshirt van de regerend Europees-, wereld- en World Games-kampioen.

AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis: "AD, onderdeel van ADR Nieuwsmedia, is sinds jaar en dag sportkrant nummer één. Met AD willen we TeamNL bijzonder graag ondersteunen bij diens ambitie: meer medailles in meer sporten met meer impact. De redactie van AD ademt sport, juist daarom is het niet meer dan logisch dat we ons graag verbinden aan een van oorsprong Nederlandse sport zoals korfbal."

Kees Rodenburg, directeur KNKV: “Dat we met korfbal tot TeamNL behoren biedt ons zowel sportief als op het marketingvlak vele mogelijkheden. AD | De Persgroep is één van de vijf TeamNL-partners waaraan wij veel te danken hebben en we dragen AD met trots op ons shirt.”

EK Korfbal
Het IKF European Korfball Championship 2018 vindt van 13 tot en met 21 oktober plaats in Drachten, Gorredijk, Leeuwarden en Heerenveen. Zestien landen strijden om de EK-titel én om een ticket voor het WK, volgend jaar augustus in Durban (Zuid-Afrika). De EK-finale wordt 21 oktober gespeeld in Sportstad Heerenveen.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl